Conopida prăjită cu Curry ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 45. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de suc de lămâie, flori de conopidă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Conopidă Curry Prăjită, Conopidă Prăjită Cu Curry, și conopidă prăjită cu curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă uleiul, pudra de curry, zahărul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pudră De Curry
Suc De Lămâie
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați conopidă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
4
Se pune într-un vas de copt de 13x9 inci; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
5
Coaceți 15 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Adăugați migdale; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
7
Coaceți, neacoperit, încă 10 până la 15 minute. sau până când conopida se rumeneste ușor și migdalele sunt prăjite.