Conopidă Murată Cu Lămâie
Conopida murată cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 158 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, conopidă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto De Conopidă Prăjită Cu Lămâie, Conopidă prăjită întreagă cu unt brun de lămâie, și Conopidă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați conopida și rupeți-o în flori.
Într-o cratiță mare, combinați oțetul de cidru de mere, apa și sarea de mare. Aduceți la fierbere.
Așezați două felii de lămâie în fundul unui borcan de litru și acoperiți cu felii de cuișoare de usturoi și boabe de piper. Pune deoparte.
Când saramura fierbe, adăugați conopidă în oală. Se amestecă până când saramura revine la fierbere și se ia de pe foc.
Folosind clești, împachetați conopida în borcanul pregătit și acoperiți cu saramură.
Așezați 2-3 felii de lămâie deasupra conopidei și puneți un capac pe borcan.
Lăsați murăturile să stea pe tejghea până se răcește. Odată ce au ajuns la temperatura camerei, puneți la frigider borcanul.
Murăturile sunt gata de mâncare în decurs de 12 ore, deși vor continua să se adâncească în aromă cu cât restul este mai lung.