Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Conopida murată și ceapa roșie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți oțet de vin, semințe de coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă Roșie Murată, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Conopidă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți un vas mediu de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați conopida și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
3
Se scurge și se clătește sub apă rece până se răcește. Împachetați conopida, ceapa și usturoiul într-un borcan de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1
Combinați oțetul de vin roșu, oțetul alb distilat, 3/4 cană de apă, zahărul, 1 1/2 lingurițe de sare, semințele de coriandru și coaja de lămâie într-o cratiță mică și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Semințe întregi De Coriandru
Nonpareils Argintii
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă saramura fierbinte în borcan și se lasă să se răcească complet. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 1 săptămână.