Conopidă Dal cu Panch Phoran

Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Conopida dal cu Panch Phoran ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, fulgi de ardei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Panch Phoran: Bengaleză Panch Phoran, Conopidă Dal Cu Panch Phoron, și Cartofi cu Panch Phoron (alurbhaja).
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare, adâncă, de preferință antiaderentă. Când este fierbinte, adăugați uleiul de canola și agitați-l pentru a-l răspândi.
Adăugați Panch phoran și amestecați. (Puteți folosi în schimb spray cu ulei; pulverizați înainte și după adăugarea Panch phoran.) Când apare prima sămânță, adăugați imediat ceapa, usturoiul, fulgii de piper și pasta de ghimbir. Se amestecă și se gătește până când ceapa se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile, conopida și 1/2 cană de apă și amestecați. Acoperiți și gătiți până când conopida este doar fragedă, aproximativ 10 minute. Când dal și conopida sunt ambele gata, adăugați dal în amestecul de conopidă. Se amestecă bine și se verifică condimentul, adăugând mai multă sare dacă este necesar. Se fierbe ușor timp de aproximativ 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Serviți fierbinte, peste orez, dacă doriți.