Conopidă Cu Unt Brun, Pere , Salvie Și Alune
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Conopida cu unt brun, pere, salvie și alune ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți conopidă, piele, frunze de salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la finecooking.com are 40 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste cu unt de salvie și maro cu alune, Conopidă La Grătar, Salvie Și Unt Brun, și Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie pentru rețete similare.