Conopidă arsă cu cuscus și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida arsă cu cuscus și migdale. Această rețetă servește 4. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 409 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de boia, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Conopida "cuscus" cu fructe uscate și migdale, Cuscus Cu Migdale Și Coacăze, și Cuscus din grâu integral cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți migdalele într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare timp de câteva minute, doar până când sunt prăjite și parfumate.
Scoateți migdalele din tigaie, puneți-le deoparte. Între timp, tocați jumătate din conopidă și rupeți cealaltă jumătate în flori de mărimea mușcăturii.
Întoarceți tigaia la foc, adăugați uleiul de măsline și gătiți șalota până se înmoaie și începe să se coloreze, aproximativ 2 minute. Dați focul la mare și adăugați conopida. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti conopida pana incepe sa se inmoaie si sa coloreze, 5 pana la 10 minute. Se amestecă cuscusul și se fierbe încă 3-5 minute, permițând boabelor să fie bine acoperite și puțin prăjite.
Adăugați boia afumată, urmată de bulionul de legume. Aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, se dă la foc mic, se acoperă și se gătește netulburat timp de 5 minute. Tăiați migdalele și adăugați-le în tigaie împreună cu pătrunjelul și puful cu o furculiță.
Se ornează cu Manchego ras sau ras și se servește. Simțiți-vă liber să stropiți cu ulei de măsline.