Conopidă arsă cu cuscus și migdale

Conopidă arsă cu cuscus și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida arsă cu cuscus și migdale. Această rețetă servește 4. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 409 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de boia, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Conopida "cuscus" cu fructe uscate și migdale, Cuscus Cu Migdale Și Coacăze, și Cuscus din grâu integral cu migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți migdalele într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare timp de câteva minute, doar până când sunt prăjite și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți migdalele din tigaie, puneți-le deoparte. Între timp, tocați jumătate din conopidă și rupeți cealaltă jumătate în flori de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Întoarceți tigaia la foc, adăugați uleiul de măsline și gătiți șalota până se înmoaie și începe să se coloreze, aproximativ 2 minute. Dați focul la mare și adăugați conopida. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti conopida pana incepe sa se inmoaie si sa coloreze, 5 pana la 10 minute. Se amestecă cuscusul și se fierbe încă 3-5 minute, permițând boabelor să fie bine acoperite și puțin prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați boia afumată, urmată de bulionul de legume. Aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, se dă la foc mic, se acoperă și se gătește netulburat timp de 5 minute. Tăiați migdalele și adăugați-le în tigaie împreună cu pătrunjelul și puful cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se ornează cu Manchego ras sau ras și se servește. Simțiți-vă liber să stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză ManchegoBrânză Manchego
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista