Conopidă Și Cartofi Indieni De Vară

Conopidă Și Cartofi Indieni De Vară
Conopida indiană de vară și cartofii necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 80 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 4. O porție conține 230 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, garnitură, turmeric și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Conopidă condimentată indiană și cartofi, Cartofi indieni, mazăre și conopidă, și Conopidă indiană condimentată și cartofi {Aloo Gobi} pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista