Coniac Crema De Zahar Ars Baruri
Reteta Brandy Cr aprox. Me br........... barurile ar putea satisface pofta de Sud in jurul 2 ore și 35 de minute. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o băutură. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de aur, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cafea Coniac Crema De Zahar Ars, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, și Crema De Zahar Ars Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați făina, 1/2 cană zahăr și untul cu lingura. Apăsați pe partea de jos și pe laturile de 1/2 inch în sus ale tigaiei pătrate unse, 9x9x2 inci.
Reduceți temperatura cuptorului la 149°.într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și 1/4 cană de zahăr cu lingura până se îngroașă. Amestecați treptat frișcă și coniac.
Se toarnă peste stratul copt.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când crema este setată și cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
Așezați bare pe foaia de biscuiți căptușită cu hârtie cerată.
Într-o cratiță grea de 1 litru, încălziți 1/3 cană de zahăr la foc mediu până când zahărul începe să se topească. Se amestecă până se dizolvă complet zahărul și se colorează caramelul. Se răcește ușor până când caramelul s-a îngroșat ușor.
Stropiți caramel fierbinte peste bare. (Dacă caramelul începe să se întărească, reveniți la foc mediu și amestecați până când este suficient de subțire pentru a stropi.) După ce caramelul de pe bare s-a întărit, acoperiți și refrigerați barele până la 48 de ore.