Confit de somon cu cartofi noi și crabi zdrobiți și stropi de mărar
Confit de somon cu cartofi noi și crabi crush & dill burniță necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1198 calorii, 42G de proteine, și 107G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 6,31 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi noi, carne de crab maro, Nasturel și arpagic. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este minunat. Rețete similare sunt Salată De Somon, Cartofi Și Mărar, Salată De Somon-Cartofi Cu Sos De Lămâie-Mărar, și Salată de cartofi de somon afumat cu un pansament cremos de mărar.
Instrucțiuni
Mai întâi, răsturnați cartofii într-o tigaie cu apă clocotită, apoi fierbeți timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și păstrați cald. Între timp, turnați uleiul de măsline într-o tigaie pe bază groasă sau o formă de prăjire care se va potrivi perfect fileurilor de somon.
Adăugați usturoiul și cimbru, încălziți ușor uleiul timp de câteva minute pentru a lăsa aromele să se infuzeze, apoi opriți focul.
Cu aproximativ 20 de minute înainte de a dori să serviți, strecurați somonul în uleiul cald. Gatiti la foc mic timp de 8 minute (sau 10 minute daca preferati pestele bine fiert), apoi scoateti focul. Lăsați somonul în ulei timp de 5 minute, apoi scoateți și scurgeți.
Între timp, așezați cartofii fierți într-un bol de amestecare și zdrobiți ușor cu o furculiță.
Adăugați ierburile, untul și un strop de ulei de măsline din somon, condimentați și amestecați bine, apoi pliați prin carnea de crab. Pentru a face burnița, bateți mărarul, uleiul de măsline și sucul de lămâie împreună.
Pe fiecare farfurie, umpleți un inel de bucătari cu amestecul de cartofi zdrobiți (dacă nu aveți un inel, lingură într-o grămadă îngrijită).
Scoateți inelul și așezați un file de somon lângă el.
Serviți o mână mică de Nasturel alături, lingură în jurul burniței, apoi serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.