Confit de castan fiert și ceapă perlată

Confit de castan fiert și ceapă perlată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Confit de castan fiert și ceapă perlată. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 295 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, șalotă, prăjită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Confitată cu ceapă perlată în stil Indian (Tarte Tatin de Petits Oignons Perles a l ' indienne), Umăr de porc fiert cu cidru cu ceapă caramelizată și Confit de mere, și Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Blanch ceapa într-o cratiță mare de apă clocotită 3 minute, apoi se scurge și se transferă într-un castron de gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Scurgeți ceapa și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Gatiti castanele in 3 linguri de unt intr-o cratita mare la foc moderat, amestecand ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați bulion și țelină și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
BulionBulion
5
În timp ce castanele se gătesc, încălziți restul de 3 linguri de unt într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati șalotele și ceapa decojită cu cimbru și sare și piper după gust, amestecând, până când ceapa este fragedă și maro auriu în pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CastaneCastane
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Se amestecă ușor amestecul de ceapă în amestecul de castane și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CastaneCastane
CeapăCeapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista