Confit de castan fiert și ceapă perlată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Confit de castan fiert și ceapă perlată. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 295 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, șalotă, prăjită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Confitată cu ceapă perlată în stil Indian (Tarte Tatin de Petits Oignons Perles a l ' indienne), Umăr de porc fiert cu cidru cu ceapă caramelizată și Confit de mere, și Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch ceapa într-o cratiță mare de apă clocotită 3 minute, apoi se scurge și se transferă într-un castron de gheață și apă rece.
Gatiti castanele in 3 linguri de unt intr-o cratita mare la foc moderat, amestecand ocazional, 2 minute.
Adăugați bulion și țelină și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 10 minute.
În timp ce castanele se gătesc, încălziți restul de 3 linguri de unt într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati șalotele și ceapa decojită cu cimbru și sare și piper după gust, amestecând, până când ceapa este fragedă și maro auriu în pete.
Adăugați vin și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Se amestecă ușor amestecul de ceapă în amestecul de castane și se condimentează cu sare și piper.