Concurență Grătar Umăr De Porc

Concurență Grătar Umăr De Porc
Concurență gratar Umăr de porc ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 468 calorii, 57G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână căldură la grătar: scăzut, apă, jeleu jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma siropul de agave, puteți urma acest fel principal cu Slab Plăcintă Cu Fructe De Pădure Milkshake ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 14 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc La Grătar, Umăr de porc Marshall și sos de grătar, și Coaste de grătar în stil competiție pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face braise: într-un castron mediu, amestecați împreună suc de mere, oțet, zahăr brun, sos de grătar, sos Worcestershire, agave și jeleu jalape. Acoperiți și lăsați deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
UmărUmăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a face injecția: într-un castron mediu, amestecați împreună suc de mere, zahăr brun, oțet, apă, sos Worcestershire și sare. Folosind o seringă pentru injecție, injectați carnea de porc la intervale de 1 inch, folosind întreaga soluție de injecție. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
UmărUmăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Îmbrăcați uniform umărul de porc cu grătar peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de lemn fumat atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, puneți butucurile de porc în fumător sau grătar și fumați până când exteriorul a căpătat o culoare profundă de mahon, 5 până la 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați fundul de porc pe o bucată de folie de aluminiu foarte mare, cu laturile pliate în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se toarnă 1 cană de braise peste fundul de porc. Rezervă braise rămase. Sigilați folia în jurul cărnii de porc, înfășurați cu bucăți suplimentare după cum este necesar și puneți-o înapoi în fumător. Continuați să gătiți până când temperatura internă înregistrează 198 buc.F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Scoateți carnea de porc din fumător, deschideți folia și lăsați să se aerisească timp de 15 până la 30 de minute. Trageți carnea de porc în bucăți și puneți-o într-o tigaie medie, rezervând braise și aruncând osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă braise rezervat peste carnea de porc trasă și se amestecă împreună pentru a distribui complet braise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
9
Adăugați braise suplimentare la gust.
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții12
Scor De Sănătate36
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista