Compot rapid de vară

Compot rapid de vară
Compotul rapid de vară este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap sos. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 117 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fructe de pădure, zahăr auriu, balsam de lămâie și băț de scorțișoară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Compot de fructe de vară, Ciambela cu compot de fructe de vară, și Compot Rapid Triplu De Fructe De Pădure.

Instrucțiuni

1
Dacă utilizați căpșuni, Coca, jumătate sau sfert pentru a le face o dimensiune similară cu celelalte fructe de pădure. Sfat toate fructele într-o tigaie mare cu 2-3 linguri de apă, zahăr după gust și alegerea aromelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 3-5 minute. Nu gătiți prea mult, altfel fructele nu își vor păstra forma. Se păstrează la frigider până la 2 zile, la congelator până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista