Compot de prune cu anason stelat

Compot de prune cu anason stelat
Compotul de prune cu anason stelat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 4. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, anason stelat și/sau prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Compot De Portocale De Sânge Cu Anason Stelat, Carne De Porc Cu Anason Stelat, și Biscuiți cu anason stelat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, combinați vinul, apa, zahărul și anasonul stelat și aduceți la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați prunele. Aduceți lichidul de braconaj înapoi la foc mic și gătiți, parțial acoperit, până când prunele sunt doar fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
3
Se toarnă prunele și lichidul lor într-un vas de sticlă sau oțel inoxidabil și se lasă să se răcească. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Adăugați mai multe fâșii de coajă de portocală în cratiță împreună cu anasonul stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Anason StelatAnason Stelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista