Compot de pere și șofran

Compot de pere și șofran
Compotul de pere și șofran este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 115 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi plin, șalota, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Compot De Prune De Șofran, Prăjituri cu șofran cu compot de lămâie-smochine, și Compot De Pere.

Instrucțiuni

1
Top și coadă perele, apoi coaja. Împărțiți și tăiați miezurile, apoi tăiați-le în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Într-o tigaie medie, sotati șalota, ghimbirul și usturoiul în ulei timp de aproximativ 3 minute, apoi zdrobiți șofranul și gătiți timp de 1 min. Introduceți zahărul și gătiți la foc mediu până începe să se caramelizeze ușor (dați tigaiei un shake bun și amestecați dacă începe să se aglomereze). Deglazați amestecând în oțet și gătiți timp de un minut până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se amestecă aproximativ 100 ml apă rece și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați perele și fructele uscate cu puțin condiment și amestecați ușor. Gatiti la foc mediu timp de 3-5 minute pana se inmoaie (lungimea de gatit va depinde de maturitatea perelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Scoateți și răciți. Se va păstra la frigider timp de 3 zile.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista