Compot de Grapefruit în sirop de mentă
Compotul de Grapefruit în sirop de mentă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 321 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați miere, garnitură: crenguțe de mentă, garnitură: crenguțe de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Compot de Grapefruit în sirop de rozmarin, Grapefruit roz cu sirop de mentă de miere, și Compot De Grapefruit-Campari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați grapefruitul peste un bol de servire pentru a prinde suc. Măsurați 1/2 cană suc de grapefruit. Rezervați sucul rămas pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Adăugați grapefruit în castron. Pune deoparte.Aduceți 1/2 cană rezervată suc de grapefruit, zahăr, miere și 3 crenguțe de mentă la fiert într-o cratiță la foc mediu; fierbe 5 minute.
Se ia de pe foc și se răcește complet.
Scoateți și aruncați menta.
Se toarnă sirop de mentă peste fructe în castron. Acoperiți și răciți 8 ore.