Compot De Citrice Cu Sirop De Caramel
Nevoie de un sos fără gluten și vegan? Compotul de citrice cu sirop de Caramel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 265 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: bețișoare de scorțișoară, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mousse De Lămâie Cu Compot De Citrice Și Caramel Se Fixează, Compot de Grapefruit în sirop de rozmarin, și Compot de piersici-mure cu sirop de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul, 1/4 cana de apa rece si siropul de porumb intr-o cratita grea mica la foc mediu, amestecand constant, 30 de minute sau pana cand amestecul este colorat cu caramel.
Adăugați 1/2 cană de apă rămasă. (Amestecul de zahăr se va aglomera, dar se va dizolva atunci când este încălzit.) Aduceți la fierbere. Se fierbe, amestecând constant, 5 minute sau până se omogenizează. Se amestecă scorțișoara măcinată și cuișoarele.
Se toarnă peste secțiunile de portocale și grapefruit.
Garnisiți cu bucle portocalii și scorțișoară, dacă doriți, și serviți cald.
*3 1/3 cupe borcan portocaliu secțiuni, drenate, și 5 cupe borcan grapefruit secțiuni, drenate, pot fi substituitued pentru fructe proaspete.
Notă: siropul de Caramel poate fi făcut din timp și răcit. Reîncălziți într-o cratiță înainte de servire.