Compot De Citrice Cu Sirop De Caramel

Compot De Citrice Cu Sirop De Caramel
Nevoie de un sos fără gluten și vegan? Compotul de citrice cu sirop de Caramel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 265 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: bețișoare de scorțișoară, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mousse De Lămâie Cu Compot De Citrice Și Caramel Se Fixează, Compot de Grapefruit în sirop de rozmarin, și Compot de piersici-mure cu sirop de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti zaharul, 1/4 cana de apa rece si siropul de porumb intr-o cratita grea mica la foc mediu, amestecand constant, 30 de minute sau pana cand amestecul este colorat cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați 1/2 cană de apă rămasă. (Amestecul de zahăr se va aglomera, dar se va dizolva atunci când este încălzit.) Aduceți la fierbere. Se fierbe, amestecând constant, 5 minute sau până se omogenizează. Se amestecă scorțișoara măcinată și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se toarnă peste secțiunile de portocale și grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
5
Garnisiți cu bucle portocalii și scorțișoară, dacă doriți, și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
6
*3 1/3 cupe borcan portocaliu secțiuni, drenate, și 5 cupe borcan grapefruit secțiuni, drenate, pot fi substituitued pentru fructe proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
7
Notă: siropul de Caramel poate fi făcut din timp și răcit. Reîncălziți într-o cratiță înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista