Compania vine umplute de iarnă Squash este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 691 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Un amestec de ulei de măsline, oțet umeboshi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Compania vine Turcia, Compania vine salata, și "compania vine" orez.
Instrucțiuni
1
. Spălați dovleceii și tăiați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
2
Tăiați dovleceii transversal în jumătăți și scoateți semințele. Pune deoparte.Clătiți basmati și orezul sălbatic într-o strecurătoare sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare; adăugați orez și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați apă la orez și aduceți la fierbere. Reduceți flacăra și gătiți acoperit 40 de minute sau până când apa este absorbită și se formează găuri de abur în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați chimen, boia de ardei, cimbru, oregano și cayenne și saut timp de două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi
7
Adăugați ceapa, usturoiul, țelina, ardeii și pătrunjelul. Gatiti 20 de minute. Se amestecă stafidele, merele, rozmarinul proaspăt și salvia. Gatiti inca 10 minute.Preîncălziți cuptorul la 191° .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Proaspăt
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Întindeți pecanele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Așezați foaia de copt în cuptor și prăjiți nuci pecan 8 până la 10 minute până când încep să-și elibereze aroma. Aveți grijă să nu le ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți nucile pecan din cuptor și combinați-le cu orezul fiert,legumele, tamari, umeboshi și oțetul balsamic într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Orez Fiert
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Tamari
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se adaugă sare și piper după gust.Umpleți amestecul de orez ferm în jumătăți de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuțit De Toaletă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Așezați dovleceii într-o tigaie cu 1/2 cană de apă. Acoperiți cu folie și coaceți 45 de minute sau până când dovlecelul este ușor străpuns cu o furculiță. Pentru a servi, feliați dovleceii în inele de 1 inch și garnisiți cu pătrunjel Italian.Notă: orice umplutură rămasă poate fi coaptă timp de 30 de minute la 191° într-o caserolă ușor unsă, acoperită cu 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze Plate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cuțit De Toaletă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional