Combo-uri italiene de carne de vită și cârnați în stil Chicago cu aragaz lent

Slow-Cooker Chicago-stil italian de carne de vită și cârnați combo-uri este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1131 calorii, 63G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.33 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, pâine, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Italiană Din Chicago (Stil Friptură La Oală), Hoagies Din Carne De Vită Italiană În Stil Chicago, și Aragaz lent cârnați italieni, carne de vită și Ragu de legume.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare până la sclipire.
Așezați cârnații în tigaie și rumeniți pe toate părțile.
Transferați carnea în vasul unui aragaz lent.
Adăugați carne de vită italiană, ceapă, ardei roșu, usturoi, cayenne, boia de ardei, oregano, fulgi de chili, frunze de dafin, bulion de vită, vin roșu și sos Worcestershire. Se amestecă pentru a combina, se acoperă și se gătește la foc mic timp de 4 ore.
Pentru a servi, introduceți o legătură de cârnați italieni, o movilă de carne de vită italiană și un strop generos de jus în pâine și acoperiți cu giardiniera. (Sau, dacă vrei să fii autentic, înmoaie rapid pâinea în jus înainte de a o umple.)