Comandă Rapidă Pierogi
Shortcut Pierogi ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Pentru 10 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 53. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje de tone câștigate, piper, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pierogi, Pierogi, și Pierogi Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert. Între timp, amestecați cartofii, crema de brânză răspândită și piperul.
Tăiați ambalajele de ton câștigate în cercuri cu tăietor de biscuiți de 3 inci; periați marginile cu albus de ou. Lingura 1 Lingura. amestec de cartofi pe centrul fiecărui ambalaj; ori în jumătate. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Adăugați, în loturi de 12, la apă clocotită într-o cratiță mare; gătiți 2 până la 3 min. sau până când pierogii plutesc la suprafață.
Scurgeți în colander. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Se Topește 1 Lingură. unt în tigaie mare se lipeasca pe foc mediu-mare.
Adăugați 12 pierogii; gătiți 2 până la 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu untul rămas și pierogii.