Colcannon Modern
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Colcannonul Modern. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 12 și costă $1.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 271 calorii. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii, șuncă, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cafeneaua Modernă-Prăjituri Moderne De Pește, Daneză Modernă, și Pumn Modern.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
În timp ce cartofii fierb, puneți varza într-o oală cu aproximativ un centimetru de apă, aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți varza până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Scurgeți varza și lăsați-o deoparte.
Într-un castron mare, zdrobiți cartofii și maioneza împreună, adăugând bulion de pui cu lingura până ajungeți la consistența dorită. Condimentează piureul de cartofi cu sare și piper. Se amestecă varza în piureul de cartofi.
Așezați șunca gătită într-o tigaie la foc mediu-mic și gătiți și amestecați până când șunca este fierbinte, aproximativ 3 minute. Se amestecă șunca gătită în colcannon și se servește.