Cola Pot Roast ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 551 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,56 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, amidon de porumb, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Cola oală friptură II, Cola Oală Friptură I, și Cola Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați cola, următoarele 4 ingrediente și 2 linguri. ulei într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cola
Subţire-
2
Adăugați friptură, întorcându-vă la strat. Sigilați și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore.
3
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Presărați friptura uniform cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Rumeniti 4 minute pe fiecare parte in 1 lingura ramasa. ulei fierbinte într-o tigaie mare de prăjire grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați marinada rezervată, amestecând pentru a slăbi particulele din partea de jos a tigaiei. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc și se acoperă cu folie de aluminiu rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți la 300 timp de 2 1/2 ore. Întoarceți friptura și amestecați morcovii, cartofii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Coaceți încă 2 ore sau până când friptura și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați friptura și legumele într-un platou de servire. Grăsime degresată din sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Bateți împreună amidonul de porumb și 1/2 cană de apă într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Bateți amestecul de amidon de porumb în sucuri în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 5 minute sau până se îngroașă, amestecând pentru a slăbi particulele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne