Coeurcrouromax la Crincompromme
Coeur, la CR, ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 492 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Cap de la magazin și ridica CR ampermormme fra fra, crammormme fra fra che, mascarpone, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Herb Coeur A La Creme, Coeurcrouromax la Crincompromme, și Chocolate coeurcrourcaprogram pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sunt amuzat când oaspeții comentează cât de ușoară este crema—aceasta este o mână pură, deoarece ingredientele sunt extrem de bogate. Dacă serviți acest lucru, săriți cursul de brânză.
Scopul este de a biciui ingredientele albe într-o cremă omogenă netedă. Procesați mascarpone, cremă de brânză și zahăr, apoi bateți scurt celelalte ingrediente, răzuind părțile laterale ale procesorului.
Tapetați matrițele cu muselină umedă sau pânză de brânză, lăsând suficient pentru a se plia deasupra, astfel încât să fie complet închise și așezați-le într-un vas sau tavă cu margini. (Muselina poate fi introdusă prin mașina de spălat și reutilizată, dar se micșorează, așa că prima dată când o folosiți, tăiați-o foarte generos pentru a permite acest lucru.) Împingeți umplutura în matrițe—se va scufunda ușor pe măsură ce se scurge-și puneți tava deoparte la frigider pentru aproximativ 8 ore. Apoi scoateți și răsturnați cu grijă formele, îndepărtați muselina și serviți înconjurate de fructe. Praf cu zahăr de cofetari, dacă doriți.
Dacă doriți să faceți un pic de sos de fructe pentru a stropi în jurul fructelor, pur și simplu 1/4 kilogram de fructe de pădure proaspete cu 1 lingură de sirop (în Franța puteți cumpăra sticle de sirop de trestie sau puteți face propriile dvs. fierbând o greutate egală de apă și zahăr timp de 5-10 minute). Verificați aroma și corectați cu mai mult sirop sau puțin suc de lămâie. Când prezentați desertul, puneți coulisul în jurul bazei inimii, nu pe el (pentru a evita aspectul Teatrului de operație).
De la o masă în Tarn de Orlando Murrin. Text copyright 2009 de Orlando Murrin și Peter Steggall; fotografii Copyright 2009 de Jonathan Buckley. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a Harry N. Abrams, Inc.