Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul Negru cu ciuperci și ardeiul Sansho. Această rețetă servește 6 și costă 4,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 187 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ciuperci enoki, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ciuperci umplute din sud-vest cu fasole neagră, orez brun și ardei roșu, Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apă, sos de soia, mirin, ardei sansho, șalotă și o treime de usturoi la fiert într - o cratiță grea de 1 până la 2 litri, apoi fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Piper
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați bulionul să stea la foc 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
3
Gatiti usturoiul ramas in ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu, amestecand, pana devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați toate ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
5
Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine în amestec de ciuperci, aruncând solidele și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
1
Se usucă peștele și se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pește
Sare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc mediu-mare, până când este fierbinte, apoi sotati peștele de la cald, cu pielea în jos, întorcându-se o dată, până se rumenesc, abia începând să se descuameze și tocmai gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați peștele în boluri puțin adânci. Reîncălziți bulionul și împărțiți-l între boluri, apoi presărați foarte ușor cu mai mult piper sansho (dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Bulion
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Bulionul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit (odată răcit). Reîncălziți ușor înainte de utilizare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.