Cod cu lămâie, măsline verzi și ceapă

Codul cu lămâie, măsline verzi și gust de ceapă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 186 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Un amestec de lămâi, ardei iute, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Halibut Fript Cu Gust De Măsline Verzi Și Quinoa Picantă Cu Lămâie, Gust De Măsline Verde, și Verde De Măsline Pimiento Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți fin coaja de la lămâi; pus deoparte. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați coaja și miezul alb din lămâi; aruncați. Lucrând peste un castron mediu, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron și stoarceți membranele pentru a elibera sucuri; aruncați membranele și orice semințe. Puneți segmentele de lămâie deoparte.
Combinați ceapa și 1 linguriță de sare într-un castron mic.
Lăsați să stea 10 minute. Strângeți ceapa pentru a îndepărta excesul de lichid; se adaugă în castron cu segmente de lămâie.
Adăugați măsline, capere, coajă de lămâie rezervată și 3/4 cană de ulei; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina. Acoperiți gustul și răciți cel puțin 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aduceți gustul la temperatura camerei.
Așezați codul într-un vas mare de copt superficial sau într-o tigaie de prăjire și stropiți cu 1/2 cană de ulei rămasă.
Adăugați ardei iute și transformați peștele în strat; condimentează cu sare. Prăjiți până la fiert, 30-40 de minute.
Transferați peștele într-un platou.
Amestecați pătrunjelul în gust și lingură peste pește.
Faceți înainte: savurați (fără pătrunjel) se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.