Cocktail-Uri Cu Fructe De Cactus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cocktailurile cu fructe de Cactus. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 424 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână tequila, triple sec, pere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Jeleu De Ton ( Fruct De Cactus ) , Cactus Gheață, și Cactus Salsa.
Instrucțiuni
Așezați perele într-un blender și pulsați până se lichefiază. Strecurați sucul într-un castron mic (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de suc).
Umpleți un agitator mare de cocktail cu gheață, adăugați sucul de ficat, tequila, triple sec, sucul de lămâie și zahărul și agitați energic.
Se toarnă în pahare umplute cu gheață, tăiate cu sare sau zahăr, dacă doriți.
Se ornează cu felii de tei.
Pentru un cocktail de petrecere fantezist, combinați niște pudră chipotle chile cu sarea cu granulație grosieră înainte de a tăia paharele. Sarea afumată și picantă va face o completare plăcută băuturii dulci și fructate.
De la gătitul Mexican rapid și ușor: peste 80 de rețete de zi cu zi de Cecila Hae-Jin Lee. Text copyright 2011 de Cecilia Hae-Jin Lee; fotografii alimentare placate cu drepturi de autor 2011 de Leigh Beisch. Publicat de Chronicle Books LLC.