Cocktail de roșii la grătar și chili prăjit

Roșii la grătar și cocktail de Chili prăjit ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 62 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți garnitură: pene de tei, ulei, suc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Topping de Chili de porumb prăjit și roșii, Creveți la grătar cu sos de Cocktail de roșii la grătar, și Creveți la grătar cu sos de Cocktail Chili.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-înalt. În timp ce grătarul se încălzește, prăjiți ardeii iute folosind clești, rotind frecvent, până când sunt flexibili și parfumați, aproximativ 2 minute. Nu ardeți și nu ardeți ardeii iute.
Tăiați ardeii iute în bucăți mici și combinați cu mezcal într-un ulcior. Asigurați-vă că ardeii iute sunt complet scufundați.
Lăsați să stea 30 de minute. În timp ce ardeii iute se înmoaie, înjumătățiți roșiile și periați cu ulei.
Așezați roșiile pe grătar cu părțile tăiate în jos.
Grill, flipping o dată, până când roșiile sunt moi, dar nu se încadrează în afară și piei sunt ușor carbonizate, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o placă de tăiat, îndepărtați și aruncați piei și tocați aproximativ.
Amestecați ardeii iute în mezcal până când lichidul este roșu cărămidă PAL.
Adăugați roșiile, sucul de lămâie și coriandrul. Se amestecă până când roșiile sunt foarte descompuse. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine și se împarte între patru pahare umplute cu gheață. Se condimentează cu Worcestershire după gust și se servește cu pene de tei.