Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cocktail de creveți vin portocaliu un try. Această rețetă servește 6 și costă 12,93 USD pe porție. O porție conține 1277 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, vodcă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cocktail De Creveți Cu Vin Portocaliu, Cocktail de vin spumant proaspăt de portocale, rozmarin și salvie, și Cocktail de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi Inta y Aguacate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați coaja de portocală în benzi largi cu un cuțit de decojit și puneți-l într-un recipient mare sterilizat cu capac. Suc de portocale în recipient. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în recipient, apoi adăugați păstaia. Se amestecă vinul, vodca și zahărul. Puteți folosi vinul pentru braconajul creveților imediat sau, în mod ideal, acoperiți cu capacul și lăsați-l deoparte într-un loc răcoros și întunecat, amestecând o dată pe săptămână, timp de 2 până la 4 săptămâni. (Vinul se va păstra până la 2 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Combinați 1 1/2 căni de vin portocaliu cu uleiul de măsline, cimbru, fulgi de ardei roșu, un vârf generos de sare și 1/2 cană de apă într-o tigaie mare. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic, apoi se adaugă creveții, se acoperă și se braconează 2 până la 3 minute. Întoarceți creveții, acoperiți și gătiți până la roz, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Bețișoare De Covrig
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați creveții într-un vas de servire. Fierbeți lichidul de braconaj timp de 10 minute, stropiți puțin peste creveți și serviți restul pe lateral.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.