Cizmarul proaspăt de mere de casă este un vegetarian desert. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Deep South Dish are 2713 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, suc de lămâie, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, Cobbler Proaspăt De Afine, și Cobbler Proaspăt De Afine pentru rețete similare.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.