Cobbler cu prune, portocale și migdale

Cizmarul cu prune, portocale și migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 601 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Mergeți la magazin și ridicați sare, coajă de portocală, migdale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune, Plum Cobbler, și Plum Cobbler.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Amestecați prunele, zahărul, 1 lingură de făină și scorțișoara într-un vas mare de copt. Stropiți peste sucul de portocale, acoperiți cu folie, apoi coaceți timp de 30 de minute până când fructele s-au înmuiat.
Amestecați migdalele măcinate, coaja și făina cu sarea și praful de copt într-un robot de bucătărie, apoi bateți în unt până dispare. Pulse în zahăr, vârful într-un castron mare, apoi face un bine în mijloc. Încălziți iaurtul, laptele și vanilia împreună la cuptorul cu microunde timp de 1 min sau într-o tigaie; ar trebui să fie fierbinte și poate să arate puțin ciudat. Sfat în castron și lucrați rapid în amestecul de făină folosind un cuțit pentru tacâmuri. De îndată ce totul este în, opri. Amestecul trebuie să fie rigid, dar spoonable.
Luați prunele din cuptor, descoperiți, apoi acoperiți cu 6 linguri mari de aluat. Se împrăștie cu migdale fulgi și puțin zahăr.
Coaceți timp de 30-35 de minute până când toppingul este auriu și fructele bule dedesubt. Împrăștiați cu mai mult zahăr tos pentru a servi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port, Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Cobbler funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "