Cobbler Cu Miere De Citrice-Pere
Reteta de citrice-pere de miere Cobbler este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 636 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, bucăți, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Cizmar de pere și afine cu sos de cremă infuzat cu citrice, Cizmar De Pere La Grătar, și Cizmar cu mere și pere.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez rezistent la cuptor la foc mediu-mare; amestecați următoarele 3 ingrediente și gătiți, amestecând des, 10 până la 15 minute sau până când perele sunt fragede și sucurile sunt ușor îngroșate și colorate în caramel.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de portocală și sucul de portocale.
Desfaceți piecrust și puneți deasupra amestecului de pere fierbinți în cuptorul olandez.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când crusta este maro aurie.
Se servește cald; sau lăsați să se răcească și păstrați într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.