Caise Berry Cobbler este un lacto ovo vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 426 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. 192 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți caise, făină, zară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cizmar De Caise, Cizmar De Caise, și Cizmar De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați caisele cu zahăr și făină, puneți-le în vasul de copt: într-un castron mediu aruncați caisele, fructele de pădure, 1 cană de zahăr alb și 2 linguri de făină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați umplutura în vasul de copt (un vas de copt de 9x13x2 sau două vase de copt mai mici).
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, zahărul, apoi lucrați în unt:
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți împreună cele 2 căni de făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, 1 lingură de zahăr alb într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați untul în cuburi mici și aruncați în amestecul de făină. Lucrați untul cu degetele pentru a-l unge și sfărâmați-l în făină, până când amestecul seamănă cu o făină de porumb grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6
Bacsis: în acest moment, dacă încălziți scurt amestecul de fructe de caise în cuptorul cu microunde sau cuptor, până când este cald, va ajuta toppingul de biscuiți să crească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Adăugați extract de migdale în zară, apoi formați o fântână în mijlocul amestecului de făină și turnați Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
2
Amestecați ușor (cu lingura de lemn sau mâinile) până când aluatul se unește. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Formați forme" pietruite " ale aluatului și aranjați pe partea superioară a amestecului de fructe de caise. (De asemenea, puteți sfărâma aluatul deasupra.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Presărați zahăr brun deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Stropiți untul topit deasupra (vizați fructele mai mult decât biscuiții).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Resturi Proaspete
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Lăsați cizmarul să stea și să crească timp de 10-20 de minute înainte de coacere.
8
Coace:
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Coaceți la 425 de metri cubi F timp de 10-15 minute sau până când vârful abia începe să se rumenească, apoi reduceți focul la 350 de metri cubi F. gătiți încă 30 până la 40 de minute, până când fructele centrale sunt îngroșate și bulbucate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Verificați în timpul gătitului, dacă toppingul devine prea maroniu, acoperiți-l cu folie și reduceți focul la 325 F.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Cizmar. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.