Coaste scurte provensale cu măsline și ierburi

Coaste scurte provensale cu măsline și ierburi
Coaste scurte provensale cu măsline și ierburi este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 113g de grăsime, și un total de 1411 calorii. Pentru $6.52 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă, ceapă, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Mănâncă Pentru Opt Dolari: Coaste Scurte Provensale, Salată de năut cu ierburi și măsline provensale, și Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună făina cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper într-un bol. Coaste de Pat se usucă și se dragează ușor în amestecul de făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CoasteCoaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc mediu-mare, până când strălucește. Coaste maro în 3 loturi, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați ca rumenit pe un platou. Aruncați grăsimea din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Gatiti ceapa, morcovii si telina in restul de 2 linguri de ulei cu 1/2 lingurita de sare la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați usturoiul și ierburile și gătiți, amestecând frecvent, până când usturoiul este înmuiat și parfumat, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
7
Adăugați vin și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute, apoi amestecați bulionul, roșiile cu suc și oțetul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
OțetOțet
BulionBulion
VinVin
8
Întoarceți coastele în oală. Acoperiți cu capacul, apoi puneți-l în cuptor și fierbeți până când coastele sunt fragede cu furculița, 3 până la 3 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați coastele cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
10
Lăsați lichidul de gătit să stea scurt, apoi degresați grăsimea de sus. Se amestecă măslinele. Reglați condimentele după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
MăslineMăsline
11
Întoarceți carnea în oală. Radeți coaja de portocală deasupra chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
* Coastele scurte pot fi fierte cu până la 3 zile înainte. Odată fiert, aduceți la temperatura camerei, neacoperit, apoi păstrați-l răcit, acoperit.•În loc de o oală mare și grea, puteți folosi o tigaie grea de 12 inci pentru a rumeni coastele scurte și a găti legumele, transferându-le ca rumenite într-o tigaie mică nereactivă. Deglazați tigaia cu vinul, apoi turnați-o în tigaia de prăjire cu ingredientele rămase. Acoperiți bine tigaia cu folie rezistentă (sau un strat dublu de folie obișnuită), apoi aduceți lichidul la foc mic, înainte de a transfera tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
LegumeLegume
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista