Coaste scurte fierte cu scoică arsă pe tort Mofongo

Coaste scurte fierte cu scoică arsă pe tort Mofongo
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Coaste scurte fierte cu scoică arsă pe tortul Mofongo ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 843 calorii, 22g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,5 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 19 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, frunze scurte, de dafin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste scurte fierte cu scoică arsă pe tort Mofongo, Coaste scurte fierte cu creveți prăjiți și grâu, și Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud.

Instrucțiuni

1
Într-o oală cu fund greu de 3 litri, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare. Condimentează coastele scurte cu sare și piper. Rumeniti coastele scurte timp de aproximativ 6 pana la 8 minute pe fiecare parte sau pana se formeaza o crusta frumoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă sucul de struguri și vinul, răzuind orice bucăți maro de pe fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați 1/2 din ardeii verzi, 1/2 ceapă, 1/2 usturoi, 1/2 coriandru, 2 foi de dafin, chimen, boia, măsline, ardei prăjiți, sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
CeapăCeapă
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
4
Între timp, fierbeți bananele verzi până când furculița este fragedă. Se strecoară și se pasează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
5
Lasă să se răcească. Gatiti slanina intr-o tigaie medie la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ardeii rămași, ceapa, usturoiul și 1/2 din coriandru. Gatiti amestecul timp de aproximativ 8 minute, apoi adaugati la amestecul de piure de patlagina si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Ungeți scoicile cu lingura rămasă de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Căutați scoicile pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Utilizați o matriță inelară de 3 inci sau un tăietor de prăjituri în formă de cerc și umpleți cu mofongo, pentru a modela pe placa de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
9
Așezați o scoică arsă deasupra tortului mofongo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
10
Scoateți coastele scurte din oală și forfecați cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Așezați coastele deasupra scoicii, apoi folosiți sosul din tigaie și turnați aproximativ 2 linguri deasupra tuturor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista