Coaste scurte fierte cu scoică arsă pe tort Mofongo
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Coaste scurte fierte cu scoică arsă pe tortul Mofongo ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 843 calorii, 22g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,5 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 19 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, frunze scurte, de dafin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste scurte fierte cu scoică arsă pe tort Mofongo, Coaste scurte fierte cu creveți prăjiți și grâu, și Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud.
Instrucțiuni
1
Într-o oală cu fund greu de 3 litri, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare. Condimentează coastele scurte cu sare și piper. Rumeniti coastele scurte timp de aproximativ 6 pana la 8 minute pe fiecare parte sau pana se formeaza o crusta frumoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaste Scurte De Vită
Ulei De Măsline
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă sucul de struguri și vinul, răzuind orice bucăți maro de pe fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Struguri
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați 1/2 din ardeii verzi, 1/2 ceapă, 1/2 usturoi, 1/2 coriandru, 2 foi de dafin, chimen, boia, măsline, ardei prăjiți, sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Frunze De Dafin
1 Kg Tortillas De Maíz
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Măsline
Ceapă
Piper
Chimen
Sare
4
Între timp, fierbeți bananele verzi până când furculița este fragedă. Se strecoară și se pasează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
5
Lasă să se răcească. Gatiti slanina intr-o tigaie medie la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ardeii rămași, ceapa, usturoiul și 1/2 din coriandru. Gatiti amestecul timp de aproximativ 8 minute, apoi adaugati la amestecul de piure de patlagina si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei
Usturoi
Ceapă
7
Ungeți scoicile cu lingura rămasă de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Căutați scoicile pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De Gătit
8
Utilizați o matriță inelară de 3 inci sau un tăietor de prăjituri în formă de cerc și umpleți cu mofongo, pentru a modela pe placa de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
9
Așezați o scoică arsă deasupra tortului mofongo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
10
Scoateți coastele scurte din oală și forfecați cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Așezați coastele deasupra scoicii, apoi folosiți sosul din tigaie și turnați aproximativ 2 linguri deasupra tuturor și serviți.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.