Coaste scurte de carne de vită

Coaste scurte de carne de vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte de carne de vită. Această rețetă face 4 porții cu 1725 calorii, 57G de proteine, și 117g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.98 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză Cheddar ușoară, carne de vită, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Coaste Scurte De Vită, Coaste Scurte De Vită, și BBQ Carne de vită coaste scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau o tigaie de prăjire, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Presărați coastele scurte pe toate părțile cu sare, piper, sare de usturoi și sare condimentată. Puneți condimentele în carne. Dragați coastele scurte din făină și îndepărtați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Așezați coastele scurte în tigaie și căutați până se rumenesc pe ambele părți, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul, morcovii, țelina și ceapa și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați vinul și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă bulionul de pui, stocul de vițel, apa, roșiile nedrenate și sosul Worcestershire. Aduceți la foc mic. Acoperiți și introduceți-l în cuptor. Prăjiți timp de 2 ore. Apoi adăugați cartofii, acoperiți și prăjiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Stoc De VițelStoc De Vițel
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Asigurați-vă că verificați ocazional lichidul din tigaie pentru a vă asigura că este suficient pentru a menține carnea umedă și la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați mai mult stoc, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Serviți peste trei mămăligă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
10
Într-o cratiță mare combinați apă, polenta și 1/2 linguriță de sare. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe; reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe polenta timp de 25 până la 30 de minute sau până se omogenizează, amestecând ocazional pentru a asigura o consistență lină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se ia de pe foc și se amestecă brânzeturile și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
12
Adăugați sare și piper după gust. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de vițel sau stoc de vităstoc de vițel sau stoc de vită1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)4creveți și cu venePiper negruPiper negru9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.coaste scurte de vită dezosatecoaste scurte de vită dezosate4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii de prune decojiteroșii de prune decojite2smallsmorcovi, decojiți și tăiați cubulețe micimorcovi, decojiți și tăiați cubulețe mici2ceapațelină, cubulețe micițelină, cubulețe mici4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală6cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit1Bucăți de caramele Heath Bar4 până la 6 chifle pentru hamburger, împărțite, opțional4 până la 6 chifle pentru hamburger, împărțite, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Gruyere mărunțităbrânză Gruyere mărunțită591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Cheddar ușoarăbrânză Cheddar ușoară591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză parmezană mărunțităbrânză parmezană mărunțită2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmămăligă măcinată finmămăligă măcinată fin61 litru de lapte integral, la temperatura camereicartofi roșii, tăiați cubulețe mici, cu pielea pecartofi roșii, tăiați cubulețe mici, cu pielea pe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4creveți și cu veneSareSare1Bucăți de caramele Heath Barbetisoare de carne cu aromă de pepperoni fiecare), tăiate în bucăți micibetisoare de carne cu aromă de pepperoni fiecare), tăiate în bucăți mici591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesăratunt nesărat1miciVidalia ceapa, cubulete miciVidalia ceapa, cubulete mici4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #41Ceapa galbena medie, tocatavârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #423 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireș negru și condimente. Plin și rotund cu prune, coacăze roșii, mure și arome de frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul cu ciocolată continuă și continuă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista