Coaste scurte înăbușite în Pasilla Chile Pozole necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 680 calorii, 18g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți bulion de vită, sare și piper, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chile-Coaste Scurte Înăbușite, Chile-Coaste Scurte Înăbușite, și Citrice-și-Chile-coaste scurte înăbușite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați făina cu coriandrul, chimenul, praful de usturoi și muștarul măcinat într-un vas superficial și amestecați bine cu o lingură de lemn. Presărați generos coastele scurte cu sare și piper, apoi dragați ambele părți în făina condimentată una câte una, asigurându-vă că scuturați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pudră De Muștar
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
2
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu, adăugați 2 linguri ulei. Când uleiul fumează, adăugați coastele scurte în loturi. Se rumenesc coastele scurte până când începe să se formeze o crustă aurie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. După ce se rumenesc, rezervați și continuați până când toate coastele se rumenesc, adăugând mai mult ulei după cum este necesar. Puneți coastele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
În timp ce coastele scurte se rumenesc, încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați ardeii pasilla și prăjiți până când încep să fumeze, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți chilii și scufundați-vă în apa fierbinte. Se lasă să se absoarbă până devin moi și pliabile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scoateți din apă și piureul într-un blender cu 1/4 cană din apa de înmuiere. Puneți deoparte piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Adăugați morcovii, usturoiul, ceapa și țelina în cuptorul olandez. Gatiti pana cand legumele se caramelizeaza, aproximativ 15 minute. Degajează oala cu vinul roșu, apoi adaugă roșiile, bulionul de vită, mămăliga și piureul rezervat pasilla chile. Aduceți întregul amestec la foc mic. Începeți să adăugați toate coastele scurte rumenite înapoi în tigaie. Acoperiți și gătiți până când coastele scurte abia încep să cadă de pe os, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiu De Porc, Impartit In Jumatate
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Hominy
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
8
Condimentează cu sare, piper, coriandru și pătrunjel; garnisiți cu o pană de var și serviți.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.