Coaste fierte și coapte pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 507 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, pastă de Chili sambal oelek, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Cum se fac coaste de spate pentru copii la grătar la cuptor, Coaste de spate pentru copii coapte și fripte, și Coaste din spate pentru copii la cuptor cu sos de grătar cu whisky de cafea.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună apă, usturoi, ceapă, frunze de dafin, fulgi de chili roșii, cinci condimente chinezești, sare și oțet de orez într-o oală mare. Se aduce la fierbere, se întoarce la scăzut și se fierbe timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Cani Sos De Prune
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Așezați coastele în bulionul care fierbe. Reveniți la foc mic, dați focul la minim și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Bateți împreună sos de soia, oțet de orez, pastă de Chili sambal oelek, muștar Dijon, ketchup, miere, zahăr brun și pudră chinezească cu cinci condimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
1 1/2 Cani Sos De Prune
Pastă De Chili
Umăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți coastele din bulion și transferați-le în bol cu glazura de sos de soia. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați coastele glazurate pe foaia de copt pregătită. Rezervați glazură suplimentară pentru periaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți coastele în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Întoarceți coastele și periați cu mai multă glazură. Gatiti inca 15-20 de minute, periand ocazional cu glazura ramasa, daca doriti.