Coaste dulci și picante care cad din os

Coaste dulci și picante care cad din os
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste dulci și picante. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 89G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1037 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $3.49 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul sriracha, ceapa, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cad de pe coastele osoase, Fall-off-the-os coaste scurte, și Cădeți coastele cuptorului osos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați coastele cu carnea în jos pe scândură. Localizați suportul de acoperire cu membrană subțire. Această membrană poate fi dură atunci când este gătită. Pentru a îndepărta, utilizați cuțitul pentru a aluneca ușor sub membrană, apoi folosind degetele, trageți membrana departe de oase. Dacă este alunecos sau dificil de îndepărtat, folosiți un prosop de bucătărie pentru a prinde membrana și a trage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuțitCuțit
3
Condimentați ambele părți ale coastelor cu sare și piper; se pune într-o tigaie mare. (Poate fi necesar să tăiați coastele în jumătate pentru ca acestea să se încadreze în tigaie). Acoperiți cu 2 foi de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Prăjiți 3 ore 30 minute până la 4 ore sau până când carnea de porc cade ușor din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Pentru a face sos de grătar, într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana devine translucid. Se amestecă chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
CeapăCeapă
7
Adăugați ketchup, zahăr brun, sos Sriracha și oțet; se amestecă pentru a se combina. Sos de sezon cu sare. Gatiti 2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
SosSos
SareSare
8
Scoateți coaste din cuptor; descoperi. Periați Generos ambele părți ale coastelor cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Mutați suportul cuptorului în poziția superioară a suportului în cuptor; setați controlul cuptorului la fiert. Fierbeți coastele 3 până la 4 minute sau doar până când sosul începe să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista