Coaste de rezervă, varză și varză murată
Dacă aveți în jur 3 ore și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, coaste de rezervă, varză și varză murată ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 1130 calorii, 60g de proteine, și 82G de grăsime. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 124 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Simply Recipes necesită varză murată, usturoi, semințe de chimen și zahăr brun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dublați coastele Norocului cu varză murată și varză, Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, și Coaste De Rezervă.
Instrucțiuni
Frecați coastele de rezervă cu condimente și răciți: frecați coastele cu usturoi, semințe de chimen și piper negru crăpat. Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider până la 24 de ore (dacă aveți timp, altfel săriți).
Prăjiți coastele de rezervă:
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți F. Desfaceți coastele de rezervă din folie de plastic. Condimentează coastele cu sare și piper. Înfășurați coastele cu folie de aluminiu și așezați-le pe o tigaie. Se prajeste la 400 km F timp de 1 ora 15 minute, sau pana se inmoaie.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Așezați varza murată, ceapa, semințele de chimen, zahărul brun și varza într-un cuptor olandez. Se amestecă berea, apa și bulionul de pui.
Adăugați piper după gust. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Coaceți amestecul de varză murată, acoperit, timp de 3 ore.
Adăugați coaste la varză murată, coaceți încă o oră: reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Așezați coaste peste varză murată, acoperiți și gătiți încă o oră.
Adăugați mai mult lichid dacă este necesar.
Serviți coastele cu varza murată. Bine cu cartofi fierți.