Coaste De Porc Picante
Coaste de porc picante este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți coaste pentru copii, bere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Coaste De Porc Picante, Coaste De Porc Glazurate Picante, și Coaste de porc picante cu Slaw picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună harissa, sucul de lămâie și usturoiul. Pune deoparte.
Clătiți coastele și uscați-le. Folosiți un cuțit de unt plictisitor pentru a slăbi membrana subțire de hârtie care trece de-a lungul părții inferioare, apoi trageți-o cu degetele. Frecați coastele cu generozitate pe ambele părți cu sare și piper, apoi ungeți peste tot cu Harissa rub. Înfășurați coastele în folie de plastic și marinați, la frigider, timp de cel puțin 8 și până la 24 de ore.
Configurați un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură indirectă medie (300 până la 350; ar trebui să puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra celei mai fierbinți zone a nivelului grătarului doar 4 până la 5 secunde).
Așezați coastele, cu osul în jos, în partea mai rece a grătarului; închideți capacul. Gatiti, batand usor cu bere pe ambele parti la fiecare 10 minute (tineti coastele cu osul in jos), pana cand coastele sunt fragede si fierte si carnea s-a micsorat inapoi de la capetele oaselor, 40 pana la 50 de minute in total. Încercați să păstrați pasta de harissa pe coaste în timp ce bateți.
Serviți coaste fierbinți, cu salată.