Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Coarnele de nuci maghiare ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 96 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 79 calorii. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, gălbenușuri de ou, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Coarne De Pecan, Coarne De Migdale, și Taur de coarne Martini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați făina și sarea; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați gălbenușurile de ou, smântâna, vanilia și amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Lapte Rece, Pentru Servire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se amestecă bine cu mâinile (aluatul nu va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Pentru umplere, într-un castron mic, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide. Bate în vanilie. Îndoiți nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Lapte Rece, Pentru Servire
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Împărțiți aluatul în opt porții. Pe o suprafață de lucru puternic acoperită cu zahăr de cofetari, rulați o porție într-un 12-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați în 12 pene.
7
Răspândiți 1 linguriță de umplutură peste fiecare pană; introduceți marginile capătului larg și rotiți-vă spre punctul îngust. Repetați cu aluatul rămas și umplutura, adăugând zahărul cofetarilor pe suprafața de lucru, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați pe foi de copt căptușite cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Se coace la 375 la 12-14 minute sau până se rumenesc ușor.