Coapsă De Vițel Prăjită

Coapsa de vițel prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 542 calorii, 46G de proteine, și 33g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână caponatina vegetală dulce-acrișoară, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Muschi de vitel prajit cu sos de tigaie Rossimbrox, Loin prăjit de vițel cu Foie Gras și sos de struguri roșii de cireșe, și Carne de vită umplută cu legume cu pâine dulce.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă mare, robustă, combinați 1/4 cană de ulei de măsline, sucul de lămâie, ceapa și cimbru. Condimentați vițelul cu piper, adăugați-l în pungă și sigilați. Întoarceți-vă pentru a acoperi vițelul cu marinada. Se da la frigider cel putin 8 ore sau pana la 12 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți vițelul din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în 2 skillets mari până la sclipire.
Adăugați coapsele de vițel și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 5 minute.
Transferați coapsele într-o tigaie mare, lăsând cât mai mult spațiu între ele și prăjiți timp de 1 oră sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a fiecărei fripturi înregistrează 14
Transferați pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Tăiați șirul din fripturi și aruncați-l. Tăiați în felii groase de 1/4 inch și serviți cu Caponatina vegetală dulce-acrișoară.