Coapsă De Vițel Prăjită

Coapsă De Vițel Prăjită
Coapsa de vițel prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 542 calorii, 46G de proteine, și 33g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână caponatina vegetală dulce-acrișoară, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Muschi de vitel prajit cu sos de tigaie Rossimbrox, Loin prăjit de vițel cu Foie Gras și sos de struguri roșii de cireșe, și Carne de vită umplută cu legume cu pâine dulce.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigilabilă mare, robustă, combinați 1/4 cană de ulei de măsline, sucul de lămâie, ceapa și cimbru. Condimentați vițelul cu piper, adăugați-l în pungă și sigilați. Întoarceți-vă pentru a acoperi vițelul cu marinada. Se da la frigider cel putin 8 ore sau pana la 12 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți vițelul din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în 2 skillets mari până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
5
Adăugați coapsele de vițel și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Transferați coapsele într-o tigaie mare, lăsând cât mai mult spațiu între ele și prăjiți timp de 1 oră sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a fiecărei fripturi înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Transferați pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Tăiați șirul din fripturi și aruncați-l. Tăiați în felii groase de 1/4 inch și serviți cu Caponatina vegetală dulce-acrișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista