Coaja De Biscuiți Cu Zahăr De Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați coaja de biscuiți cu zahăr de mentă. Această rețetă face 20 de porții cu 161 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de biscuiți cu zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie De Zahăr Din Scoarță De Mentă, Coaja De Aluat Pentru Biscuiți Cu Zahăr De Mentă, și Ciocolată Mentă Scoarță Zahăr Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. Linia de foaie mare Cookie cu folie. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Apăsați aluatul în pătrat de 12 inci pe foaia de prăjituri.
Coaceți 10 până la 14 minute sau până se rumenesc; rece.
În bolul cu microunde, chipsurile de copt cu vanilie albă cu microunde neacoperite la 30 până la 60 de secunde, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când chipsurile pot fi agitate neted.
Se toarnă și se întinde pe baza de biscuiți răcită. Se presară imediat cu bomboane.
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Rupeți ușor coaja de prăjituri. Depozitați bine acoperit.