Coada De Homar Portocaliu
Rețeta coada de homar portocaliu poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Pentru 6,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită unt, cozi de homar, suc de portocale și vin alb. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coada De Homar Portocaliu, Cea Mai Bună Coadă De Homar La Grătar, și Coada De Homar Fript Ușor.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mic.
Se amestecă sucul de portocale în untul topit și se aduce amestecul la foc mic.
Așezați cozile de homar în sucul de portocale și amestecul de vin.
Acoperiți și aburiți până când cojile de homar devin roșii aprinse și carnea este opacă, 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Cozi de homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și el locul. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.