Oxtail alla Vaccinaran este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 737 calorii, 74G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fulgi de chili, sare și piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Codan alla vaccinara (cozi de bou fierte în stil măcelar), Crochete Cu Coadă De Bou, și Coadă De Bou Fiartă.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 căni de apă la fierbere și adăugați cozile de bou. Reduceți focul la foc mic și lăsați să gătească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scurgeți coada de bou, rezervând bulionul și puneți carnea deoparte. Măsurați 2 căni de bulion și aruncați restul. Se dizolvă pasta de roșii în cele 2 căni de bulion și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Oxtail
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Se adaugă pancetta și se sotează până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
5
Adăugați cozile de bou, 1 sau 2 bucăți odată și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
6
Se adaugă morcovii tocați, jumătate de pătrunjel, ceapa și usturoiul și se sotează până se rumenesc legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați 1/2 cană de vin alb reduceți focul la foc mic. Gatiti, neacoperit, pana cand vinul se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se adaugă vinul rămas și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă amestecul de pastă de roșii-bulion peste carne. Acoperiți și fierbeți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
După 2 ore, adăugați coastele de țelină și gătiți, acoperite, încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
11
Se ia de pe foc. Faceți o salată cu frunzele de țelină tocate, pătrunjelul rămas, fulgii de chili, scorțișoară și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și lămâie. Împărțiți cozile de bou uniform între 6 boluri de paste încălzite și acoperiți cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Oxtail
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat