Coacerea pâinii: iaurt și pâine cu miere

Coacerea pâinii: iaurt și pâine cu miere
Coacerea pâinii: pâinea cu iaurt și miere este o vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 188 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine de morcov cu dovlecei de ciocolată + coacere cu iaurt rotund, Coacerea Pâinii: Chifle Rapide Cu Miere, și Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul și mierea într-un recipient cu microunde sau o tigaie mică și încălziți ușor pentru a-l încălzi la temperatura camerei și topiți mierea. Se amestecă pentru a încorpora mierea în iaurt. Dacă se încălzește prea mult, lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. Puneți jumătate din făina de pâine în vasul mixerului standului și adăugați amestecul de iaurt și drojdia. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați restul de făină și frământați cu cârligul de aluat și frământați până când aluatul este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
3
Adăugați sarea și untul și continuați să frământați până când este complet încorporat. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade și presărați niște făină de porumb pe o foaie de copt. Când aluatul s-a dublat, scoateți-l din vas și formați-l în forma preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
5
Așezați-l pe foaia de copt cu cusătura în jos. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Scoateți folia de plastic, tăiați pâinea după dorință și coaceți la 325 de grade până când pâinea se rumeneste și temperatura internă a pâinii este de aproximativ 200 de grade - aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
7
Scoateți pâinea din cuptor și lăsați-o să se răcească complet pe un suport înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista