Coacerea cu spanac și cârnați
Coacerea cu ouă cu spanac și cârnați ar putea fi doar rețeta fără gluten, primară și cetogenă pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 278 de calorii . Pentru 1,03 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 12. O persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Un amestec de cârnați de porc în vrac, pudră de chili, fâșii de bacon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu un scor de 52% , acest fel de mâncare este solid. Coacerea cu ouă cu spanac și cârnați , Coacerea cu ouă cu spanac și cârnați și Coacerea cu ouă cu spanac și ciuperci de curcan {Low Carb & Gluten Free} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375°. Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Cu lingura într-un 13x9-in uns. vas de copt.
Strat cu spanac, bacon, ceapa, ardei rosu si branzeturi.
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele și condimentele; se toarnă deasupra.
Coaceți 30-35 de minute sau până când un cuțit introdus aproape de centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.