Coace de curcan cu nuci

Coace de curcan cu nuci
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, Butternut Turkey Bake ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. O porție conține 383 de calorii, 19 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 1,45 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți curcan, condimente pentru carne de pasăre, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 63%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coaceți cu dovlecei, Coaceți cu dovlecei și Coaceți cu dovlecei prăjiți.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii în jumătate; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Așezați cu partea tăiată în jos într-un spațiu de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt; adăugați 1/2 inch de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scurgeți apa din tigaie; întoarceți dovleceii tăiați în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când se înmoaie. Scoateți pulpa; pasează și pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă crutoanele, sarea, condimentele de pasăre și piperul. Gatiti 2-3 minute mai mult sau pana cand crutoanele sunt prajite. Se amestecă dovleceii, curcanul și bulionul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
CrutoaneCrutoane
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când marginile sunt clocotite și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista