Do-Ahead mic dejun coace ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 154 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, amestecați, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaceți Micul Dejun Cu Cârnați Înainte, Face-Înainte Coace Ou, și Mai Bună Alegere Do-Ahead Ou Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
2
Puneți șuncă, cartofi, ardei gras, ceapă și 1 cană de brânză în vasul de copt. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, laptele, piperul și ouăle până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Ardei Gras
Cartofi
Brânză
Piper
Ceapă
Ouă
Lapte
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Se toarnă în vasul de copt; se presară cu 1 cană de brânză rămasă. Capac; refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se încălzește cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până când se rumenesc ușor în jurul marginilor și brânza se topește.