Coaceți cartea: cardamom Caramel Palmiers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să coaceți cartea: Cardamom Caramel Palmiers. Această rețetă servește 48 și costă 12 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 90 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, cardamom măcinat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Palmieri de Cardamom glazurați cu Caramel, Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom, și Gatiti cartea: Cardamom-zahar brun Snickerdoodles.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul și sarea în vasul mixerului. Folosind accesoriul cu palete, amestecați scurt pentru a distribui ingredientele.
Tăiați fiecare băț de unt în 8 bucăți și adăugați-le în castron.
Se amestecă la viteză mică până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu firimituri de pâine foarte grosiere cu câteva bucăți mai mari de unt de mărimea alunelor.
Tăiați crema de brânză în cuburi de 1 inch și adăugați-le în castron.
Se amestecă la viteză medie-mică până când amestecul este umed și cu aspect șubred și se ține împreună când este apăsat cu degetele, 30 până la 60 de secunde. Aruncați aluatul pe suprafața de lucru, răzuind vasul. Frământați de două sau trei ori pentru a încorpora orice bucăți libere. Ar trebui să existe dungi mari de cremă de brânză.
Combinați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a amesteca.
Tăiați untul în cuburi de 3/4 inch și adăugați la amestecul de făină. Pulsează până când bucățile de unt variază ca mărime de la firimituri de pâine grosieră la alune.
Tăiați crema de brânză în cuburi de 1 inch și adăugați la amestec. Pulsează până când aluatul pare umed și șubred și se ține împreună când este apăsat cu degetele. Aruncați aluatul pe suprafața de lucru, răzuind vasul. Frământați de două sau trei ori pentru a încorpora orice bucăți libere. Ar trebui să existe dungi mari de cremă de brânză.
Împărțiți aluatul în 2 bucăți egale și modelați fiecare într-o pastă dreptunghiulară de 4 pe 5 inci grosime de aproximativ 1 inch. Înfășurați și răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 2 ore și până la 3 zile.
Scoateți aluatul din frigider. Dacă este necesar, lăsați aluatul să stea la temperatura camerei până când este suficient de flexibil pentru a se rostogoli, dar nu prea moale.
Se amestecă zahărul cu cardamomul.
Transferați 2 linguri de amestec într-o cană mică și amestecați bine cu sarea. Pune deoparte. Împărțiți zahărul cardamom rămas în mod egal între 2 boluri; veți folosi un bol pentru fiecare bucată de aluat pe care o întindeți.
Presărați suprafața de lucru liberal cu o parte din zahărul cardamom dintr-unul dintre boluri. Puneți 1 bucată de aluat pe suprafața zahărită și presărați-o cu mai mult zahăr cardamom. Întoarceți aluatul frecvent și resugarați-l și suprafața de lucru în mod liber în timp ce rulați aluatul într-un dreptunghi de 24 pe 8 inci, care are o grosime mai mică de 1/8 inch. Folosiți Generos zahărul cardamom pentru a preveni lipirea și pentru a vă asigura că fursecurile se vor carameliza corect în cuptor. Tăiați marginile dreptunghiului uniform.
Marcați centrul aluatului cu o mică indentare. Începând de la o margine scurtă, pliați aproximativ 2 1/2 inci de aluat aproape o treime din Distanța până la marcajul central. Fără a vă întinde sau a trage, pliați ușor aluatul de încă două ori, lăsând un spațiu redus de 1/4 inch la marcajul central. La fel, pliați celălalt capăt al aluatului spre centru de 3 ori, lăsând un spațiu mic în centru. Aluatul ar trebui să semene acum cu o carte deschisă înaltă și îngustă. Îndoiți o parte a aluatului peste cealaltă parte, ca și cum ați închide cartea. Ar trebui să aveți o bandă de aluat cu 8 straturi de aproximativ 2 1/2 inci lățime și 8 inci lungime.
Presărați zahărul cardamom rămas sub și deasupra aluatului.
Rulați ușor de la un capăt la altul al aluatului pentru a comprima straturile și a prelungi banda la aproximativ 9 inci. Înfășurați aluatul liber în hârtie de ceară (nu folie de plastic, care ar putea provoca formarea umezelii pe exteriorul aluatului și va dizolva zahărul). Dați la frigider aluatul cel puțin 30 de minute și până la 4 ore. Între timp, repetați cu a doua bucată de aluat și al doilea bol de zahăr cardamom.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului.
Scoateți 1 bucată de aluat din frigider, desfaceți-l și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia capetele uniform.
Tăiați felii de 1/3 inch (marchez aluatul la intervale de 1 inch și tai 3 felii din fiecare inch) și aranjați-le la o distanță de 1 1/2 inci pe foile de prăjituri ungreased sau căptușite.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute, până când partea inferioară devine maro auriu intens. Rotiți tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea timpului de coacere pentru a asigura o coacere uniformă.
Scoateți tigăile din cuptor. Întoarceți cookie-urile.
Presărați fiecare cu un vârf sau două de zahăr cardamom sărat, rezervând jumătate din zahăr pentru a doua rundă de coacere. Întoarceți foile la cuptor și coaceți încă 3 până la 5 minute, până când fursecurile se rumenesc. Rotiți tigăile și urmăriți cu atenție cookie-urile în această etapă pentru a preveni arderea. Dacă fursecurile se rumenesc la viteze diferite, îndepărtați-le pe cele întunecate și lăsați-le pe cele mai deschise să continue să se coacă. Pentru tigăile căptușite, setați tigăile sau doar căptușelile de pe rafturi să se răcească; pentru tigăile necăptușite, folosiți o spatulă metalică pentru a transfera fursecurile pe rafturi. Asigurați-vă că foile de prăjituri sunt complet reci, repetați cu a doua bucată de aluat. Răciți complet cookie-urile înainte de depozitare. Poate fi păstrat într-un recipient etanș până la 4 zile.