Coaceți cartea: bare Grasshopper ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 346 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 311 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, sirop de porumb, creme de menthe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: Grasshopper Pie, Creme de Menthe Bars (alias Grasshopper Bars), și Fără Plăcintă Cu Lăcustă.
Instrucțiuni
1
Pentru a face baza brownie: Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți părțile laterale și fundul unei tigaie din sticlă sau metal deschis la culoare de 9 pe 13 inci. Tapetați fundul cu o foaie de hârtie pergament și ungeți pergamentul. Într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Configurați un cazan dublu de dimensiuni mari.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Așezați ciocolata și untul în vasul cazanului dublu și amestecați ocazional până când ciocolata și untul sunt complet topite și combinate. Opriți focul, dar păstrați vasul peste apa cazanului dublu și adăugați ambele zaharuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți zaharurile până se combină complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Scoateți vasul din tigaie. Amestecul trebuie să fie la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați trei ouă în amestecul de ciocolată / unt și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați vanilia și amestecați până se combină. Nu exagerați aluatul în această etapă, altfel brownies-urile dvs. vor fi cakey.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
9
Presărați amestecul de făină/cacao / sare peste ciocolată. Folosind o spatulă (nu folosiți un tel) pliați ingredientele uscate în umed până când există doar o urmă de amestec de făină/cacao vizibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Turnați aluatul în tigaia pregătită, neteziți blatul cu o spatulă offset și coaceți timp de aproximativ 12 până la 15 minute, rotind la jumătatea timpului de coacere. Brownies-urile ar trebui să fie doar puțin subdone (nu prea lipicioase, dar în mod ideal, la doar 1 minut de la gătit complet). O scobitoare introdusă în brownies într-un unghi ar trebui să conțină câteva firimituri libere.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți brownies-urile din cuptor și lăsați să se răcească complet în timp ce faceți umplutura creme de menthe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De Menthe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Pentru a face crema de unt: într-o cratiță cu fund mediu greu, bateți zahărul și făina împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Adăugați laptele și smântâna și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional până când amestecul ajunge la fierbere și s-a îngroșat, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Transferați amestecul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru paletă. Bateți cu viteză mare până se răcește. Reduceți viteza la minim și adăugați untul și amestecați până se încorporează bine. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până când umplutura este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați crema de menthe și extractul de mentă și amestecați până se combină. Dacă umplutura este prea moale, răciți ușor la frigider și apoi amestecați din nou până când are consistența adecvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De Afine
Creme De Menthe
16
Dacă umplutura este prea fermă, așezați vasul peste o oală cu apă clocotită și amestecați din nou la consistența corespunzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
17
Întindeți umplutura uniform pe partea superioară a stratului de brownie și puneți tigaia la frigider, timp de cel puțin 45 de minute, în timp ce faceți glazura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
18
Pentru a face glazura de ciocolată: într-un castron mare de metal nereactiv, combinați ciocolata, siropul de porumb și untul. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și gătiți, amestecând cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Scoateți vasul din tigaie și amestecați energic timp de 1 minut pentru a elibera excesul de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
20
Se toarnă amestecul peste stratul creme de menthe răcit și se folosește o spatulă offset pentru a-l întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De Menthe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
21
Puneți tigaia înapoi la frigider timp de 1 oră sau până când glazura se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
22
Scoateți tigaia din frigider, așteptați aproximativ 15 minute pentru ca glazura să se înmoaie ușor și tăiați barele cu un cuțit cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
23
Tăiați în pătrate și serviți imediat. Notă: barele pot fi păstrate în frigider, bine acoperite, timp de până la 4 zile.